Download Lagu / Download Video Lagu / Didi Kempot - Sewu Kutho (Official Karaoke Video) #music

Didi Kempot - Sewu Kutho (Official Karaoke Video) #music

- Global Musik Era Digital
Released: 2018 Genres: Lagu Gratis

Download Video Lagu Didi Kempot - Sewu Kutho (Official Karaoke Video) #music Gratis

Dengarkan Video Lagu Mp4 Didi Kempot - Sewu Kutho (Official Karaoke Video) #music Terbaru - Musik Online - Website LaguMp3.Info, mendengarkan musik download musik panas Didi Kempot - Sewu Kutho (Official Karaoke Video) #music mesin tercepat Download lagu terbaru Didi Kempot - Sewu Kutho (Official Karaoke Video) #music, download lagu mp4 terbaik gratis - Download Lagu - Free download gudang lagu Indonesia 2018 terbaru - LaguMp3.Info
Lagu Didi Kempot - Sewu Kutho (Official Karaoke Video) #music mp4 terbaik Indonesia - Download Mp3 Gratis - Website LaguMp3.Info, download lagu gratis mp4, download Didi Kempot - Sewu Kutho (Official Karaoke Video) #music di LaguMp3.Info
Video Lagu Didi Kempot - Sewu Kutho (Official Karaoke Video) #music Terbaik 2018Free Video Music Didi Kempot - Sewu Kutho (Official Karaoke Video) #music

Mendengarkan Musik Dengan Teman Anda! Berbagi ini sekarang!

Lyric lagu Didi Kempot - Sewu Kutho (Official Karaoke Video) #music

Sewo kuto uwis tak liwati
Sewu ati tak takoni
Nanging kabeh
Podo rangerteni
Lungamu neng endi
Pirang tahun aku nggoleki
Seprene durung biso nemoni
Wis tak coba
Nglaliake jenengmu
Soko atiku
Sak tenane aku ora ngapusi
Isih tresno sliramu
Umpamane kowe uwis mulyo
Lilo aku lilo
Yo mung siji dadi panyuwunku
Aku pengin ketemu
Senajan sak kedeping moto
Kanggo tombo kangen jroning dodo
Wis tak coba
Nglaliake jenengmu
Soko atiku
Sak tenane aku ora ngapusi
Isih tresno sliramu
Umpamane kowe uwis mulyo
Lilo aku lilo
Yo mung siji dadi panyuwunku
Aku pengin ketemu
Senajan wektumu mung sedhela
Tak nggo tombo kangen jroning dodo
Senajan sak kedeping moto
Tak nggo tombo kangen jroning dodo
more