Konco Mesra

- Nella Kharisma
Released: 2018 Genres: Lagu Dangdut, Lagu Campursari

Download Lagu Konco Mesra Mp3

Download lagu Konco Mesra mp3 kualitas tinggi - Download Lagu - di sini, Dengarkan mp3 Konco Mesra download musik berkualitas tinggi Download Lagu gratis Konco Mesra - Download Lagu Mp3 - Website LaguMp3.Info, Download MP3 Konco Mesra ke ultra-cepat mesin Download musik gratis Konco Mesra terbaru - Mp3 Download - Download Gudang musik Indonesia 2018 terbaik - LaguMp3.Info
Download lagu gratis Konco Mesra mp3Download mp3 Konco Mesra terbaru di LaguMp3.Info

Mendengarkan Musik Dengan Teman Anda! Berbagi ini sekarang!

Lyric lagu Konco Mesra

Konco Mesra - Nella Kharisma
yen tak sawang sorote mripatmu
jane ku ngerti ono ati sliramu
nanging anane mung sewates konco
podo ra wanine ngungkapke tresno
yen ku pandang gemerlap nyang mripatmu
terpampang gambar waru ning atimu
nganti kapan abot iku ora mok gugu
mung dadi konco mesra mergo kependem cinta
sungguh sayang aku tak bisa
langsung mengungkapkan
perasaan yang ku simpan buat ku tak tenang
ini semua karena hubungan pertemanan
kau sudah biasa anggap ku sebagai kawan
adem panas awakku gara-gara kamu
nyibakke atiku, gati menyang aku
sampek kegowo turu,
ngimpi ngusap pipimu
tansah nyoto keroso konco dadi tresno
nggereges awak ku naliko mepet sliramu
mung tak sawang esemmu sumebyar nong atiku
bingung rasane atiku kepiye nyikapi
biyene konco suwi sak iki tak tresnani
yen tak sawang sorote mripatmu
jane ku ngerti ono ati sliramu
nanging anane mung sewates konco
podo ra wanine ngungkapke tresno
yen ku pandang gemerlap nyang mripatmu
terpampang gambar waru ning atimu
nganti kapan abot iku ora mok gugu
mung dadi konco mesra mergo kependem cinta
sungguh sayang aku tak bisa
langsung mengungkapkan
perasaan yang ku simpan buat ku tak tenang
ini semua karena hubungan pertemanan
kau sudah biasa anggap ku sebagai kawan
adem panas awakku gara-gara kamu
nyibakke atiku,
gati menyang aku
sampek kegowo turu,
ngimpi ngusap pipimu
tansah nyoto keroso konco dadi tresno
nggereges awak ku naliko mepet sliramu
mung tak sawang esemmu sumebyar nong atiku
bingung rasane atiku kepiye nyikapi
biyene konco suwi sak iki tak tresnani
yen tak sawang sorote mripatmu
jane ku ngerti ono ati sliramu
nanging anane mung sewates konco
podo ra wanine ngungkapke tresno
yen ku pandang gemerlap nyang mripatmu
terpampang gambar waru ning atimu
nganti kapan abot iku ora mok gugu
mung dadi konco mesra mergo kependem cinta
yen tak sawang sorote mripatmu
jane ku ngerti ono ati sliramu
nanging anane mung sewates konco
podo ra wanine ngungkapke tresno
yen ku pandang gemerlap nyang mripatmu
terpampang gambar waru ning atimu
nganti kapan abot iku ora mok gugu
mung dadi konco mesra mergo kependem cinta
more