Download Lagu / Download Lagu Mp3 / Bojo Ketikung

Bojo Ketikung

- Nella Kharisma
Released: 2018 Genres: Lagu Dangdut

Download Lagu Bojo Ketikung Mp3

Download Mp3 Bojo Ketikung kualitas - Gudang Lagu - di LaguMp3.Info, Download MP3 Bojo Ketikung gratis terbaik Download lagu gratis Bojo Ketikung terbaik - Download Lagu - Gudang lagu Indonesia 2018 terbaik
Bojo Ketikung Lagu TerbaikDownload lagu mp3 Bojo Ketikung gratis di LaguMp3.Info
Dengarkan MP3 Bojo Ketikung kecepatan tinggi - Download Lagu Mp3 - Website LaguMp3.Info, Download lagu Bojo Ketikung gratis terbaru

Mendengarkan Musik Dengan Teman Anda! Berbagi ini sekarang!

Lyric lagu Bojo Ketikung

Bojo Ketikung
Nella Kharisma
Jangan opo, jangan kangkung
Tempe opo, tempe koro
Ngopo kok bingong
Aku ra nyongko kowe tego karo konco
Jarene konco kentel,
bojoku tok sleding tekel
Opo ra ono lanang liyo sing seneng koe
Nganti koe nikung bojone konco dewe
Heee kowe koncoku sing jarene cs-ku
Nanging nyatane neng mburi kok kowe koyo pabu
Mbribik nikung nyiak bojone konco dewe
Ora mikir koncone tumindak sak karepe
Paitan cangkem lunyu, kau merebut pacarku
Tusuk dari belakang ah mana ku tahu
Seakan kau arjuna padahal engkau keju
Ra nganggo sopan santun kau dustai diriku
Sak tenane atiku loro
Nanging aku mencoba ra popo
Sak tenane atiku loro
Nanging aku kebacot loro
Aku ra nyongko kowe tego karo konco
Jarene konco kentel,
bojoku tok sleding tekel
Opo ra ono lanang liyo sing seneng kowe
Nganti kowe nikung bojone konco dewe
A..Ku kurang opo, kok koe iso tego
Opo ono salahku terus kowe nikung aku
Aku kudu tak ajarno, kok aku kudu lilo
Ngrasakno tumindakmu sik ngerugekke awakku
Pancen koe konyol, ning utekmu kok protol
Pendak ndinone awor ee bojoku tok gondol
Tak bisa aku pendam, mana sangup bertahan
Neng ngarep kok apikan,
neng mburi kurang ajar
Sak tenane atiku loro,
nanging aku mencoba ra popo
Sak tenane atiku loro,
nanging aku kebacot loro
Aku ra nyongko kowe tego karo konco
Jarene konco kentel,
bojoku tok sleding tekel
Opo ra ono lanang liyo sing seneng kowe
Nganti kowe nikung bojone konco dewe
Yo wis sak karepmu, nek ngeneki caramu
Yes wis iki dalane, aku mung ikhlas wae
Koe mung tak bedani,
kok watakmu kemlinthi
Pacar teman sendiri,
kau anggap permaisuri
Gek ndang ruwatono, gek ndang untalono
Mugo iso seneng, awet tekan tuo
Sakjane aku nguyu, mikirke tumindakmu
Kok koe ngragas banget, ngopeni turahanku
Sak tenane atiku loro,
nanging aku mencoba ra popo
Sak tenane atiku loro,
nanging aku kebacot loro
Aku ra nyongko kowe tego karo konco
Jarene konco kentel, bojoku tok sleding tekel
Opo ra ono lanang liyo sing seneng kowe
Nganti kowe nikung bojone konco dewe
Aku ra nyongko kowe tego karo konco
Jarene konco kentel, bojoku tok sleding tekel
Opo ra ono lanang liyo sing seneng kowe
Nganti kowe nikung bojone konco dewe
more