Download Lagu / Download Lagu Mp3 / Ditinggal Rabi

Ditinggal Rabi

- Nella Kharisma
Released: 2018 Genres: Lagu Dangdut

Download Lagu Ditinggal Rabi Mp3

Download lagu mp3 Ditinggal Rabi - Video Musik - Gudang lagu Indonesia 2018 terbaru
Download musik Ditinggal Rabi mp3 free - Mp3 Gratis - Website LaguMp3.Info, terbaru download lagu Indonesia Download Mp3 Ditinggal Rabi kualitas - Musik - di LaguMp3.Info, Download MP3 Ditinggal Rabi gratis terbaik
Download lagu terbaru Ditinggal Rabi mp3 FreeLagu Ditinggal Rabi mp3 Gratis

Mendengarkan Musik Dengan Teman Anda! Berbagi ini sekarang!

Lyric lagu Ditinggal Rabi

Ditinggal Rabi
Nella Kharisma
atiku rasane loro
nyawang kowe rabi ro wong liyo
nangis getih eluhku, remuk ajur rosoku
kowe tego ninggal aku
opo iki wes dalane
kudu pisah kelangan tresnane
kudu kuat atiku, kudu kuat batinku
senajan nyekso tresnoku
mas opo kowe lali karo sumpah janjimu
biyen bakal ngancani urip tekan matiku
pancene kowe tego medot tali asmoro
rabi karo wong liyo,
mblenjani tresnoku nelongso
atiku rasane loro
nyawang kowe rabi ro wong liyo
nangis getih eluhku, remuk ajur rosoku
kowe tego ninggal aku
opo iki wes dalane
kudu pisah kelangan tresnane
kudu kuat atiku, kudu kuat batinku
senajan nyekso tresnoku
mas opo kowe lali karo sumpah janjimu
biyen bakal ngancani urip tekan matiku
pancene kowe tego medot tali asmoro
rabi karo wong liyo,
mblenjani tresnoku nelongso
mbiyen tak tandur pari, tukule suket teki
wes kadung tak pacari malah ditinggal rabi
kowe tego ngarani mblenjani janji suci
neng ono kembange ilang,
po tresno wani kelangan
mas opo kowe lali karo sumpah janjimu
biyen bakal ngancani urip tekan matiku
pancene kowe tego medot tali asmoro
rabi karo wong liyo,
mblenjani tresnoku nelongso
mas opo kowe lali karo sumpah janjimu
biyen bakal ngancani urip tekan matiku
pancene kowe tego medot tali asmoro
rabi karo wong liyo,
mblenjani tresnoku nelongso

more