Download Lagu / Download Lagu Mp3 / Gemantunge Roso

Gemantunge Roso

- Vita Alvia
Released: 2018 Genres: Lagu Dangdut, Lagu Campursari

Download Lagu Gemantunge Roso Mp3

Mendengarkan Mp3 Music Gemantunge Roso kecepatan tingg i- Download Lagu - di LaguMp3.Info Download Musik Gemantunge Roso Gratis di Gudang Lagu Mp3, Lagu
Baru musik tercepat Gemantunge Roso - Music - di LaguMp3.Info, Download lagu Gemantunge Roso gratis
Gemantunge Roso Lagu FreeGemantunge Roso lagu mp3 Terbaik

Mendengarkan Musik Dengan Teman Anda! Berbagi ini sekarang!

Lyric lagu Gemantunge Roso

Gemantunge Roso
Vita Alvia
mung kari angenan
welas hang isun sambang
saiki wes ilangdadi duwen wong liyan
rasane getun temenan
bengen isun buang
ngaboti wong lanang liyan
tibane malah kelaran
sun getun temenan
bengen riko sun buang
biso tah sun eman
balik noreng pangkuan
mageh wes demen wong liyan
jujur seng lilo nyawang
saiki welas sun temenan
sun anteni masio sampek kapan
gemantung roso welas iki
sampek kapan sumpah sun anteni
umpomo seng jodoh saiki
mugo baen dadi jodoh mati
mung kari angenan,
welas hang isun sambang
saiki wis ilang,
dadi duwen wong liyan
rasane getun temenan,
bengen isun buang
ngaboti wong lanang liyan
tibane malah kelaran
gemantung roso welas iki
sampek kapan sumpah sun anteni
umpomo sing jodo saiki,
mugo bain dadi jodo pati
gemantung roso welas iki
sampek kapan sumpah sun anteni
umpomo sing jodo saiki
mugo bain dadi jodo pati

more