Download Lagu / Download Lagu Mp3 / Witing Tresno

Witing Tresno

- Endah Saraswati
Released: 2018 Genres: Lagu Dangdut

Download Lagu Witing Tresno Mp3

Download lagu gratis Witing Tresno terbaruWiting Tresno lagu mp3 Terbaru
Download musik gratis Witing Tresno - Free Mp3 Download - di LaguMp3.Info, Download Musik mp3 Witing Tresno terbaru Indonesia Download Lagu Terbaru download gratis Witing Tresno di LaguMp3.Info
Download musik gratis Witing Tresno kualitas terbaik - Download Lagu Gratis - di LaguMp3.Info, Download musik Witing Tresno Semoga Anda senang mendengarkan musik

Mendengarkan Musik Dengan Teman Anda! Berbagi ini sekarang!

Lyric lagu Witing Tresno

Witing Tresno
Endah Saraswati
mbiyen ora ngerti ning ngopo
sliramu ko bola bali moro
mbiyene ra kepikir ono roso
senadyan bebarengan saben dino
suwe suwe ono roso sing bedo
kepingin ketemu saben dino
aku bingung kudu njawab opo
perhatianmu karo aku ko ngluwihi konco
tiap telfon kau selalu bilang
jangan lupa sembahyang ya sayang
jangan lupa makan ya sayang
jangan lupa jaga diri sayang
aku bingung sing tak roso
kembang tresno tuwah ning dodo
soyo suwe soyo ndodro
mego tok popok saben dino
waiting tresno jalaran seko kulino
opo iki sing arane papatah jowo
suwe suwe ono roso sing bedo
kepingin ketemu saben dino
aku bingung kudu njawab opo
perhatianmu karo aku ko ngluwihi konco
tiap telfon kau selalu bilang
jangan lupa sembahyang ya sayang
jangan lupa makan ya sayang
jangan lupa jaga diri sayang
aku bingung sing tak roso
kembang tresno tuwah ning dodo
soyo suwe soyo ndodro
mego tok popok saben dino
waiting tresno jalaran seko kulino
opo iki sing arane papatah jowo
tiap telfon kau selalu bilang
jangan lupa sembahyang ya sayang
jangan lupa makan ya sayang
jangan lupa jaga diri sayang
aku bingung sing tak roso
kembang tresno tuwah ning dodo
soyo suwe soyo ndodro
mego tok popok saben dino
waiting tresno jalaran seko kulino
opo iki sing arane papatah jowo
witing tresno jalaran seko kulino
yen pancen jodo kowe lan aku ra bakal ke liyo
more