Download Lagu / Download Lagu Mp3 / Separo Nyowo

Separo Nyowo

- Nella Kharisma
Released: 2018 Genres: Lagu Dangdut, Lagu Campursari

Download Lagu Separo Nyowo Mp3

Download lagu Separo Nyowo mp3Download lagu gratis Separo Nyowo di LaguMp3.Info
Separo Nyowo pemain baru - Download Lagu Gratis - Website LaguMp3.Info, Separo Nyowo Mendengarkan MP3 download musik berkualitas tinggi Download Lagu Terbaru Separo Nyowo di Gudang Lagu Gratis LaguMp3.Info
Download lagu free Separo Nyowo tercepat - Download Lagu Gratis, Mendengarkan musik mp3 Separo Nyowo terbaik di website LaguMp3.Info

Mendengarkan Musik Dengan Teman Anda! Berbagi ini sekarang!

Lyric lagu Separo Nyowo

Separo Nyowo
Nella Kharisma
tresnoku soyo rembunyung
yen kelingan esemmu
kangenku ngelayung marang sliramu
tak titip tembang rindu lewat
sumilir angin dalu
mergo adoh panggonmu
aku mung biso nyawang fotomu
abot sing tak songgo iku ora sepiro
dibanding kangenku sing ning njero dodo
bingung keserang rindu urip keroso sintru
yen sampek durung keturut
nyanding sliramu
mendem pingin ketemu
masiyo mung sworomu
nadyan sak kecap iso gawe merem atiku
aku mung iso ngedungo mugo biso jodoh urip
sampek tumekane pati marang sliramu
separuh nyowo iki
bebasane amung kanggo sliramu
tak jaluk ning setyomu,
ojo pupus selawase tresnamu
iki kabeh wujud tresnaku,
separuh nyowoku mung kanggo sliramu
tresnoku soyo rembunyung
yen kelingan esemmu
kangenku ngelayung marang sliramu
tak titip tembang rindu lewat
sumilir angin dalu
mergo adoh panggonmu
aku mung biso nyawang fotomu
abot sing tak songgo iku ora sepiro
dibanding kangenku sing ning njero dodo
bingung keserang rindu urip keroso sintru
yen sampek durung keturut
nyanding sliramu
mendem pingin ketemu
masiyo mung sworomu
nadyan sak kecap iso gawe merem atiku
aku mung iso ngedungo mugo biso jodoh urip
sampek tumekane pati marang sliramu
separuh nyowo iki
bebasane amung kanggo sliramu
tak jaluk ning setyomu,
ojo pupus selawase tresnamu
iki kabeh wujud tresnaku,
separuh nyowoku mung kanggo sliramu
more